Wednesday, November 28, 2012

Monday, November 19, 2012

Hai sa spunem o poveste

Vesti bune se anunta pentru sfarsitul de saptamana.
Mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca FotoUnion mai face inca o campanie pentru cei mici.
De data asta se spun povesti cu ingeri, pentru ca cei mici din familie, sunt lumina ochilor nostri si ne fac inima sa zambeasca.
Pentru ca stiu ca si tu ai un ingeras in familie, iti propun sa vii cu el pe 24 sau pe 25 ca sa ai o amintire frumoasa de pus la inima.
Si pentru ca cei de la Dacia Plant impreuna cu Asociatia ROI s-au gandit cum sa le faca ziua mai frumoasa micutilor, vor avea loc ateliere de spus povești, ateliere pentru părinți si ei se vor putea juca in locul special amenajat. Vor primi de asemenea cadouri din noua gamă de produse Îngeraș de la Dacia Plant, dar şi o carte – Îngerașul venit din soare.




Nu mai sta pe ganduri, in weekend se intampla lucruri de poveste si e pacat sa nu participi.
Poti sa bei un ceai cat timp cei mici asculta povesti si poti sa afli o multime de lucruri fascinante despre fitoterapie si cum sa-i dai celui mic ceea ce are nevoie acum pe perioada iernii.

 

Friday, November 16, 2012

Expozitia TFB2

Din ciclul cat timp a trecut din cand ai facut ceva prima oara, am avut placerea miercuri sa particip la prima expozitie TFB.
Pentru ca TFB2 a fost intr-un cadru de poveste si pentru ca am fost 19 bloggeri in aceasta minunatie de tabara, Dacia Plant si Fotounion ne-au facut marea surpriza sa organizeze o expozitie, care inca poate fi vizitata la Teatrul Masca pana pe 4 Decembrie.

Expozitia a fost deschisa cu mare bucurie de Cristi.





Multumim pentru voia buna care  plutit in atmosfera miercuri la teatru. Multumim celor care ne-au fost aproape si au impartasit cu noi bucuria unei prime expozitii colective. Va asteptam pana pe 4...daca credeti ca vreti sa vedeti o poveste despre zilele petrecute la Plopi. 




 

Wednesday, November 14, 2012

Waldeck la Palatul Bragadiru

Aseara m-am convins inca odata ca nu aduce anul ce aduce ceasul.
Ma pregateam sa plec de la birou si ma gandeam ca ma duc acasa si vad un film, era tarziu si eram obosita....cand sa inchid calculatorul prietena mea Claudia, careia ii multumesc pentru o seara minunata, imi spune ca merge la Waldeck la concert la Palatul Bragadiru.

Intamplarea face ca invitatia pe care o avea Claudia sa fie de 2 persoane si sa fiu eu norocoasa care merge cu ea la evenimentul celor de la Bragadiru.

Poate mai sunt si altii ca mine care habar nu aveau ce minunatie se ascunde in spatele usilor de la palat. Eu recunosc, am ajuns aseara prima oara acolo si am ramas foarte placut surprinsa.

Un spatiu cald, scos din povestile cu castele, care permite organizarea multor feluri de evenimente.
Cine n-a ajuns acolo, sa mearga sa arunce un ochi.




Waldeck a facut un show de zile mari, cu toate ca a fost un concert privat pentru cei de la palat.
Au fost oameni frumosi aseara acolo, dezinvolti, bucurosi, care au dansat si-au cantat cu ei fiecare vers.

A fost un concert care mi-a mers la inima, pentru ca si ei au fost foarte calzi si au cantat la bisuri aproape pana a ramas fara voce solista. Au inceput cum si speram cu Memories si-au incheiat tot cu ea, la al 5-lea bis.


 Lucruri bune se intampla si intr-o zi de 13.




Thursday, November 8, 2012

Expo TFB2

Pentru ca TFB2 a fost de poveste, Foto Union si Dacia Plant au reusit sa puna povestea in imagini.

Toti cei care am participat la TFB2 vom expune fotografiile noastre la Teatrul Masca saptamana viitoare.

Deschiderea expozitiei va avea loc miercuri 14 Noiembrie la ora 19.00.


Va asteptam cu drag.

Tuesday, November 6, 2012

I...

“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naïve or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”
Anais Nin