Thursday, October 11, 2012

Ca vantul ori ca gandul?

Va mai aduceti aminte de de imparatul Rosu si cel Verde? Dar de Ochila, Gerila, Flamanzila si Pasarila? 
Cati dintre noi n-am fi vrut sa avem un cal care sa ne duca oriunde, doar sa-i spui cat de repede vrei sa ajungi, ca vantul ori ca gandul.

Daca a trecut prea multa vreme de cand n-ai mai crezut in povesti, de cand nu te-ai mai trezit in mijlocul unor frumuseti scoase din desenele cartilor pe care le citeam cand eram mici, e cazul sa faci o schimbare si sa participi si tu la TFB 2.

O sa ai ocazia sa cunosti un dac liber, un fel de Harap Alb al zilelor noastre, pentru cei care inca mai cred ca exista asa ceva si ca se poate trai liber. Si chiar daca nu crezi o sa ai ocazia sa vezi in Noiembrie ca se poate trai si altfel decat o facem poate mare parte dintre noi cei care traim la oras.

Radu si Cristi se pregatesc sa te duca intr-o noua aventura de data aceasta in inima muntilor Apuseni.

Pentru ca traim intr-o lume gadgetizata tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul organizat pe Instagram si sa incarci o fotografie cu hashtagul #daciaplant.
Tema concursului este "Suntem un popor vegetal". Scoate telefonul din buzunar si urca o poza care sa te duca printre castigatori. Trimite linkul cu fotografia impreuna cu adresa blogului tau la vreau@fotounion.ro

Porneste si tu prin vazduhul pamantului, pe deasupra codrilor, peste varful muntilor, prin ceata magurilor, de la nouri catre soare printre luna si luceferi spre minunea minunilor. Mai ai doar 7 zile.





No comments:

Post a Comment