Monday, May 20, 2013

Drumul spre mare

Cei 16 cautatori ai arche-ului au inceput calatoria dis de dimineata. Cam nedormiti, dar cu zambetele largi. Nerabdarea ne-a tinut treji cam toata noaptea dinaintea aventurii.
Am pornit la drum spre Thassos, lumea infinita, in care vreme de-o saptamana incercam sa descoperim miezul tuturor lucrurilor.


Aristip, ne-a aratat drumul spre mare. Insotitori de filozofie mi-au fost Melissos, Pitagora, Parmenide, Anaximandru si Leucip.

Dubita cu care am mers, pe numele sau Ford Tranzit, ne-a dus lin pe drumurile Bulgariei. O tara pustie, cu drumuri parca scoase din povesti, o lume uitata, linistita, colorata, rurala pe-alocuri, industriala prin alte locuri. Sosele serpuitoare, tunele, magari, cai ferate ramase in alte timpuri.



 Odata intrati in Grecia, oboseala a disparut. Drumul se schimba, incepi sa simti mirosul de mare si incepi sa arzi de nerabdare sa atingi cu picioarele apa. Ca sa ajungem in insula noastra, in care timpul se masoara in clipe furate, mai trebuia sa luam un feribot.

Dar despre asta va povestesc intr-o postare viitoare.




Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost,CosmoteFord, PixelpediaBooking GreeceSamsung Galaxy S4Izvorul Cristalin.

No comments:

Post a Comment