Thursday, December 20, 2012

Silent partners

Un nume care te face sa te intrebi cine ar putea sa fie acesti parteneri din umbra si ce-ar putea sa faca ei pentru tine.
Eu am avut placerea sa aflu povestea lor duminica trecuta in cadrul unei mici intalniri.
Voua ce va inspira numele asta? Daca v-ar opri cineva pe strada si v-ar da o carte de vizita pe care sa fie trecut doar numele lor Silent Partners ai avea curioziatatea sa afli ce se ascunde in spatele acestor cuvinte?




Silent partners este un concept nou la noi in Romania. Ei propun o noua viziune asupra intalnirilor si cand spun intalniri nu vreau sa sune desuet.

Intalnirile pot fi de mai multe feluri pentru ca ei imbina dezvoltarea personala cu strategii de matchmaking.
Cand a fost ultima oara cand te-ai privit in oglinda dimineata si ti-ai spus sunt fericit?
Ca sa poata exista o fericire in doi, trebuie sa existe impacarea ta cu tine, acceptarea ta cu tot ceea ce ai in tine. Poate nu mai stii cine esti tu, poate te-ai modelat prea mult dupa oamenii din jurul tau, poate ai uitat cat de multe ai de oferit.
Poate ai uitat cum e sa iesi in oras la o cafea cu un om total nou si care sa aiba aceleasi pasiuni cu ale tale. Poate ai uitam cum e sa imparti momentele alea de tacere cu un zambet pe buze.
Pentru asta exista Silent Partners, sa te ajute sa te redescoperi, sa te impaci cu tine, sa afli ce poti oferi celor din jur, ce anume te-ar face fericit, ce asteptari ai de la celalalt.

Era un film despre "dating" un el si-o ea se intalnesc la o masa....ambii trecuti de 30 de ani, satui de complezente si intalnire aranjate, zambete fortate si conversatii banale.
Aleg amandoi o sinceritate brutala pentru ca inevitabil peste cateva luni, ar fi ajuns in acelasi punct, ea ar fi fost enervata ca el pisa colacul la  baie, el enervat ca e cicalitoare si vrea prea multe.
El marturiseste ca nu cumpara cadouri de craciun, decat in ziua cu pricina...si nu le ambaleaza niciodata, asa ca invariabil o sa primeasca darul intr-o punga ordinara de plastic.
Ea marturiseste ca o sa-l urmareasca, o sa-l controleze in buzunare, in telefon, in mailuri...o sa faca toate astea si-o sa-l exaspereze pentru ca nu se poate abtine.
Vedem acelasi cuplu de craciun, el scoate punga de plastic, ea ii spune "imi place". Uimit o intreaba de unde stie ce i-a cumparat...raspunsul ei nonsalat a fost...te-am urmarit.

Incercati sinceritatea asta brutala si incercati Silent Partners, poate va ajuta sa gasiti ceea ce cautati.
Poate va ajuta sa descperiti ca de fapt cautati total altceva.

"Knowledge behind heart matters"




 


1 comment: