Wednesday, March 27, 2013

GuerriLive in Energiea

Saptamana asta a inceput neasteptat de frumos pentru mine. Din ciclul cat timp a trecut de cand ai facut ceva pentru prima oara, am avut bucuria sa particip la o emisiune radio.
Emisiunea pe care o ascultam de obicei in casti s-a mutat din radio in prea minunatul Energiea.
Muzica a coborat in strada cum s-ar zice, cu ajutorul celor de la Grolsch prin Experimentalist.
Invitatii emisiunii GuerriLive de luni au fost nimeni altii decat Vita de vie.
Dupa cum sigur stiti, ideea emisiunii e de acustic si cum noul album Vita de vie, care se va lansa la TNB, pe 8 Aprilie este intitulat chiar Acustic, s-a potrivit la marele fix.



Eu m-am simtit de parca ar fi fost un concert la mine acasa, toata lumea zambea.  Barul a fost plin ochi si cu toate astea nu auzeai forfota care e de obicei in Energiea. Daca sunteti de-ai locului stiti prea bine ca ai senzatia ca-ti vorbesc nspe mii de oameni in cap cand intri acolo :).

S-a vorbit despre turneele care se faceau prin 98, in special de Hollywood Rock Tour, cand Vita de Vie canta in deschidere la trupele in voga atunci ca de pilda, Timpuri Noi, Compact, Ioan Gyuri Pascu. Se pleca de acasa si te intorceai peste 3 luni.

Au inceput cu "Iamma", a fost si "Vino la mine", "Varza", "Liber", "Praf de stele" si altele si pentru ca pana spre finalul emisiunii s-a terminat playlist-ul au incheiat apoteotic cu varianta acustica a bine cunoscutei melodii "Da sunetul mai tare", care nu este inclusa din pacate pe album.


Spre finalul emisiunii Bogdan i-a intrebat pe fiecare ce e cand nu e muzica?
Despot a spus ca e pre-muzica, Pupe a zis ca e o liniste morbida, Mandela a spus ca inima nu bate, Mihai a spus ca e pustiu, Adrian a spus ca sunt reclame si Cezar a spus ca e muzica proasta.

Daca vreti sa ascultati si voi pod-castul o puteti face aici

Multumesc Anca pentru o seara de luni cu cantec. 





1 comment: