Wednesday, April 24, 2013

TFB4 - sau o lume infinita

FotoUnion a facut anuntul oficial pentru TFB 4, care spre deosebire de editiile de pana acum o sa fie pe-un picior de plai elen, in cautarea Arche-ului.
Daca in greaca veche arche inseamna originea, sursa tuturor lucrurilor care exista si pentru ca ne vom aventura sa decoperim sensul lumii, pret de-o saptamana, n-am putut sa nu ma gandesc la Democrit.

Sa pornim de la premiza ca suntem facuti din atomi si traim intr-o lume infinita in care nimic nu se distruge ci totul se transforma.

Sa spunem ca sufletul este alcatuit din atomi fini, netezi, rotuzi, mistuitori, un fel de atomi ai focului.
Ar putea fi cei mai rapizi atomi care sa-ti penetreze intreg corpul si sa faca lumea sa se-nvarta.
Dorintele aprinse pentru ceva fac sufletul orb pentru oricare alt lucru. Fericirea si nefericirea sunt in suflet...de noi depinde ce alegem.

Pentru mine marea e fericire, e liniste, e mierea care-mi unge sinapsele, indiferent de anotimp.
 E locul in care timpul trece altfel, e bucurie in stare pura, e uitare, e deconectare, e libertate.

Daca si tu esti facut din aceeasi atomi ca si mine, am o veste buna pentru tine. Poti sa pleci si tu intr-o calatorie fantastica, intr-o lume infinita, in care timpul nu se mai numara in clipele de pe ceas ci in instantanee.

Daca ceri de la tine imposibilul si te-ncapatanezi sa te exprimi si sa transmiti prin instagrame, fa o serie de 7 cadre care sa reflecte ca “Omul este măsura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt întrucât sunt și a celor ce nu sunt întrucât nu sunt”. 

N-ai  nevoie decat sa-ti eliberezi mintea, sa-ti scoti pasii la plimbare si sa-ti tii telefonul la-ndemana pentru ca nu stii niciodata ce poveste poti sa descoperi.



Ai timp pana pe 6 mai.


 Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin






No comments:

Post a Comment