Thursday, January 31, 2013

Pula nu stie carte

Asta nu-i un post pentru mimoze, puristi si incuiati.
V-as ruga sa nu va ofuscati, isterizati, lezati....
Pula nu stie carte, cu cat intelegeti asta mai timpuriu dragele mele, cu atat o sa va scutiti de niste dezamagiri si frustrari cu cat inaintati in varsta.
Iar voi dragilor sa fiti convinsi ca o femeie stie din primele 5 secunde daca vrea sa va futa sau sa va omoare.

Pentru ca pula nu stie carte nu trebuie sa va mai minunati cum de a putut sa o futa pe aia...cum sa-mi faca mie asta??
E simplu...daca mai si bei ceva...poti sa futi chiar si o fetita baietel. Nu mai conteaza cine e, e cine vrei tu sa fie, pentru ca noaptea e intuneric si viata e un hotel.
Si pula...chiar daca a futut pe altcineva pana la urma ii faci un dus si e ca noua...
Problema poate sa apara la tine, pentru ca daca futaiu e nereusit...esti scarbit...poti sa iti faci 100 de dusuri tot aceeasi repulsie o sa o ai fata de tine...
O sa-ti treaca, pentru ca ai incetat de mult sa te mai gandesti ca fetele alea de le futi au un suflet :)

Fututu extra relatie, ar trebui sa fie luat pur si simplu ca atare, nu va pune nimeni pe acelasi piedestal cu acele fete carora le daruiesc cateva mui sau puli bagate adanc...e modul lor de-a mai cunoaste lumea...si cateodata ar trebui sa invete ca e mai buna o laba sanatoasa decat un semi-futut.
Dar la concluzia asta ajungi greu...pentru ca nu-ti poti imagina dinainte cum e futaiul cu un anumit om, pana n-o comiti....adica de imaginat poti...da n-o sa aiba nici o treaba cu realitatea. Poate o sa ai o dezamagire crunta, poate o sa fii placut surprins de vreo mimoza...da trebuie sa incerci ca sa vezi.


 Atunci cand te futi e unicul moment cand creierul tau ia o pauza. Esti liber, asa cum esti tu fara nici o constrangere.
Cand futi e unicul moment cand cunosti cu adevarat omul, fara perdele.
Corpul se preda sau nu, aici se vede cat de egoisti sunt unii si in viata de zi cu zi.
Unii se fut doar pentru ei, n-au nici o treaba cu parteneru...si atunci se cam duce pe pula futaiu, pentru ca unu inevitabil o sa fie nemultumit.
 Cand te futi se duce toata inocenta, te dezlantui, rupi si musti....tragi, sugi...
Complexele si retinerile n-au ce cauta in ecuatia asta pentru ca abandonul trebuie sa fie total, altfel doar mimezi...
Trebuie sa-ti cunosti femeia....de la brau in jos...prea bine spunea o vorba din popor.
Atunci cand ambii sunt pe aceeasi lungime de unda si te uzi doar de la o vorba, futaiul e asa cum ar trebui sa fie.
Sa simti ca vibreaza sub mana ta, sa simti cum fiecare cuvant ii strapunge creierul, sa simti ca ti-a cedat total si irevocabil si ca e sclava tuturor dorintelor tale...pentru ca asa simte....sa simti ca ti-ai baga ambele maini in ea daca ai putea, doar ca sa o vezi cum se arcuieste si s-o auzi cum geme.
Daca o gasiti pe aia...care va face sa va dati o laba doar pentru ca va spune 2 cuvinte, nu renuntati asa cu una cu doua... un futai veritabil se gaseste greu in ziua de azi...pentru ca disperarea e mare, nefutute sunt multe... asta inseamna ca-i cantitate si nu calitate.

 Asa ca futeti cu cap...si niciodata cu dragoste....cand doar futeti.







2 comments:

  1. Pizda stie carte,

    Pula nu poate sa mimeze fututul ca nu se scoala, asa ca nu are cum sa se futa nereusit. Ea stie din prima secunda ca vrea sa futa orice pizda, abia dupa cativa ani realizeaza ca era mai bine sa o omoare. Fututul extra relatie nu e nicodata semifutut este ca friptura dupa ciorba. Nefututele ar trebui sa ia initiativa si sa mai lase pretentiile si pudoarea. Si daca-l gasesti p-ala care te tine in pula pana iti schimba sensul vietii chiar daca nu te umezeste cu o vorba pastreaza-l pentru ca ai terminat sa te mai futi cu cap si ai aflat ce e dragostea.

    ReplyDelete
  2. ei daca n-o dadeai anonima era ceva....asa, n-are nici un farmec

    ReplyDelete